Dankbaarheid redt de aarde

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #225

  Dankbaarheid redt de aarde

  Door dankbaar te zijn voor alles wat de wereld ons te bieden heeft, gaat onze liefde voor de wereld stromen. Ons hart gaat open en we voelen immense liefde voor alles op onze aarde. Je kunt dankbaar zijn voor de boom in je tuin, het parkje dat achter je huis ligt, voor de bloemen op de tafel, de huisdieren die je misschien hebt, de zon die schijnt of de regen die de planten voedt. Het maakt niet uit waar je je precies op richt, zolang je dankbaar bent voor alles wat zich bevindt in de natuur, kun je de liefde daarvoor voelen en daarmee ook laten groeien. Wat je aangedacht geeft, dat groeit. Hoe meer aandacht voor dankbaarheid voor de natuur, hoe meer liefde voor de aarde.

  Waar je liefde voor voelt wil je koesteren, net als liefde voor een kind. Die wil je verzorgen, voeden, liefhebben en stimuleren in groei. Als je dankbaar bent voor de prachtige bomen op aarde, dan wil je deze beschermen en helpen groeien, als je heel dankbaar bent voor de mooie seizoenen die we hier hebben, dan wil je deze graag onderhouden en voeden en als je heel dankbaar bent voor de lucht die we inademen en die ons van zuurstof en dus leven voorziet, dan wil je die verzorgen en koesteren. Vanuit die liefde wil je vanzelf minder vliegen om de lucht schoon te maken, wil je vanzelf minder consumeren en ga je naar kringloop winkels en geef je ongebruikte spullen weg aan anderen, wil je vanzelf de aarde verzorgen op allerlei manieren. Het komt vanzelf zodra dankbaarheid liefde gaat voeden.

  Aandacht –> dankbaarheid –> liefde –> koesteren

  Dankbaar zijn kun je elke dag je aandacht op richten. Zodra je opstaat begin je de dag met dankbaar zijn. Dankbaar voor wat het leven jou brengt, voor de groei kansen die de krijgt, voor de mooie dingen en voor moeder aarde waarop jij elke dag leeft. Die jou draagt, voedt, verzorgt en al het moois geeft dat ze te bieden heeft. ❤💚🌍☀️⛅🌈🌟🌜❄🌊🔥🏝🏖⛰🏞🍓🍉🦓🐇🐘🦋🌳🌷🌹

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close